Обосновани Футболни Прогнози

Родъръм Юнайтед - Лутън Таун

4 Ноември 2020 - 21:45
Родъръм Юнайтед
Лутън Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес мисля да обърна внимание на футболния сблъсък между футболните състави на Родъръм Юнайтед и Лутън Таун от 11-ия кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия. Родъръм Юнайтед излизат срещу Лутън Таун на Ню Йорк Стейдиъм.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Родъръм Юнайтед

Играчите на отбора домакин са на 19-то място в таблицата с 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя имат голова разлика 8-10. На своя стадион Ню Йорк Стейдиъм Родъръм Юнайтед има 4 срещи, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на Родъръм Юнайтед имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в вратата на своите противници 6 попадения и са инкасирали 8 гола от противниковите състави.

Лутън Таун

Гостуващият тим на Лутън Таун заема 14-та позиция в класирането с актив от 13 точки, постигнати след 4 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има голова разлика 7-10. Като гост отборът има 4 двубоя, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лутън Таун имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 4 попадения и са инкасирали 8 гола от футболистите на противниците си.

Родъръм Юнайтед - Лутън Таун - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините допусна неуспех в последния си двубой в Англия, а на собствения си терен постигна успех в последния си мач.

Отборът на Лутън Таун допусна загуба в последната си среща в шампионата, а при визитите си има победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.