Обосновани Футболни Прогнози

Гуабира Монтеро - Реал Потоси

31 Декември 2020 - 21:00
Гуабира Монтеро
Реал Потоси
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Боливия в Примера Дивисион между отборите на Гуабира Монтеро и Реал Потоси. Футболистите на Гуабира Монтеро излизат срещу гостуващия отбор на Реал Потоси на Гилберто Парада.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Гуабира Монтеро

Играчите на домакините са на 7-ма позиция в класирането с актив от 39 точки, от 12 победи, 3 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 39-43. На собствения си стадион отборът е изиграл 12 мача досега, в които има 9 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 24-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Гуабира Монтеро е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 15 гола и получени 9 гола.

Реал Потоси

Гостуващият тим на Реал Потоси се намира на 11-то място в класирането с 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача е отбелязал 35 гола и е позволил да му вкарат 55 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 12 двубоя, в които има една победа, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 9-27.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион съставът на Реал Потоси е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 6-12.

Гуабира Монтеро - Реал Потоси - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата състава, Гуабира Монтеро е спечелил 2 победи, а тима на Реал Потоси има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Реал Потоси, футболистите на Гуабира Монтеро са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Гуабира Монтеро записа реми в последната си среща в първенството, а у дома е в серия от 4 победи.

Отборът на гостите от Реал Потоси допусна загуба в последния кръг в Боливия, а при визитите си е с 2 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.