Обосновани Футболни Прогнози

Лестър - Лийдс

31 Януари 2021 - 16:00
Лестър
Лийдс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе мача от поредния кръг на футболния сезон в Англия в турнира Висша Лига между футболните състави на Лестър и Лийдс. Треньорът на домакините Брендън Роджърс извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Лийдс на Кинг Пауър Стейдиъм.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Лестър

Играчите на Лестър са на трето място в таблицата с 39 точки, от 12 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи са реализирали 36 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 22 гола в собствената врата. Като домакин Лисиците има 10 мача, в които е записал 5 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 15-12.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Филбъртс имат записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-5.

Лийдс

Гостуващият състав на Лийдс е 12-ти в таблицата с общ сбор от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 мача е успял да отбележи 32 попадения в противниковата врата и е получил 35 попадения в мрежата си. Навън отборът има 10 срещи до момента, в които има 5 победи и 5 загуби, при обща голова разлика 19-21.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Юнайтед е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

Лестър - Лийдс - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Филбъртс е постигнал 2 успеха, Лийдс също има спечелени 2 победи, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 12-8. В последните 2 мача пред своите фенове с състава на Юнайтед, Домакините от Лестър имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Лестър стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на гостите от Лийдс постигна успех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.