Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Дрезден - Кайзерслаутерн

23 Януари 2021 - 15:00
Динамо Дрезден
Кайзерслаутерн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
4 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък между футболните отбори на Динамо Дрезден и Кайзерслаутерн от 20-ия кръг на текущото първенство в Трета Лига на Германия. Динамо Дрезден излизат срещу Червените дяволи на своя терен.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Динамо Дрезден

Динамо Дрезден са първи във временното подреждане с актив от 35 точки, постигнати след 11 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя са успели да реализират 30 гола в противниковата врата и са инкасирали 16 гола в собствената мрежа. Пред собствените си фенове Динамо Дрезден има 8 срещи, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-5.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Динамо Дрезден има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 14 вкарани и 5 получени гола.

Кайзерслаутерн

Гостуващият тим на Кайзерслаутерн е на 17-то място във временното подреждане с 20 точки, постигнати след 3 победи, 11 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача е вкарал 17 попадения във вратата на съперниците си и е получил 23 гола в мрежата си. Навън тимът е изиграл 10 срещи досега, в които има 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-14.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Кайзерслаутерн е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 5 попадения и са инкасирали 8 гола от противниковите отбори.

Динамо Дрезден - Кайзерслаутерн - директни двубои

В предишният мач между двата отбора, тимът на Динамо Дрезден е постигнал една победа, а тима на Кайзерслаутерн няма записана нито една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в Германия, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.