Обосновани Футболни Прогнози

НА Хюсеин Дей - ЕС Сетиф

1 Януари 2021 - 15:30
НА Хюсеин Дей
ЕС Сетиф
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за футболния сблъсък между футболните отбори на НА Хюсеин Дей и ЕС Сетиф от 7-ия кръг на футболния шампионат в Национален Шампионат на Алжир. Играчите на НА Хюсеин Дей посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на ЕС Сетиф.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

НА Хюсеин Дей

НА Хюсеин Дей се намират на 18-то място във временното подреждане с актив от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 5 срещи имат отрицателна голова разлика 2-7. Като домакин отборът е изиграл 2 мача до момента, в които е записал 2 поредни равни срещи, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат тимът на НА Хюсеин Дей има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в вратата на своите съперници 2 гола и са допуснали 8 попадения от своите противници.

ЕС Сетиф

Гостуващият тим на ЕС Сетиф се намира на първа позиция в класирането с 13 точки, след 4 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 5 срещи е успял да вкара 8 попадения и е получил 1 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 2 срещи до момента, в които има само победи, вкарал е 4 гола в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на ЕС Сетиф има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 8-1.

НА Хюсеин Дей - ЕС Сетиф - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата отбора, отборът на НА Хюсеин Дей има записани 3 победи, състава на ЕС Сетиф има спечеленa 1 победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи у дома срещу ЕС Сетиф, футболистите на НА Хюсеин Дей имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на НА Хюсеин Дей е с 2 поражения в първенството, а на своя стадион е с 2 поредни равни срещи.

Съставът на ЕС Сетиф е в серия от 3 успеха в Алжир, а далеч от дома е в серия от 4 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.