Обосновани Футболни Прогнози

Теута - Билис Балш

15 Януари 2021 - 19:00
Теута
Билис Балш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.51
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой от поредния кръг на първенството в Албания в Суперлига между футболните отбори на Теута и Билис Балш. Футболистите на Теута приемат на своя терен противниковия отбор на Билис Балш.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Теута

Теута заемат 4-та позиция в таблицата с актив от 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 13 двубоя са реализирали 12 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 6 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен съставът на Теута е играл 6 мача до момента, в които има 6 последователни равенства, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Теута имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 4 гола от играчите на своите съперници.

Билис Балш

Гостуващият тим на Билис Балш е 8-ми във временното класиране с актив от 12 точки, след 2 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има отрицателна голова разлика 11-17. Като гост отборът е играл 6 двубоя до момента, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Билис Балш са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 8 попадения и са инкасирали 8 гола от играчите на своите съперници.

Теута - Билис Балш - директни мачове

В предишните 5 мача между двата съперника, тимът на Теута е постигнал 2 победи, състава на Билис Балш е спечелил 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 2-1. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Билис Балш, Домакините от Теута са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Теута има загуба в предишния кръг в първенството на Албания, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни равни срещи.

Съставът на Билис Балш стигна до реми в последния си двубой в първенството на Албания, а при визитите си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.51 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.