Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Нортхямптън Таун

19 Януари 2021 - 21:00
Блекпул
Нортхямптън Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
отложен

Днешната прогноза е за сблъсъка от 22-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Англия между футболните състави на Блекпул и Нортхямптън Таун. Треньора на домакините извежда на Блумфийлд Роуд своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Нортхямптън Таун.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Блекпул

Футболистите на Блекпул са 14-ти във временното подреждане с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са отбелязали 21 попадения и са инкасирали 24 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Блекпул има 9 двубоя до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Блекпул е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Нортхямптън Таун

Отборът на гостите от Нортхямптън Таун е 20-ти в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи има отрицателна голова разлика 19-36. Като гост отборът е изиграл 9 двубоя, в които има 3 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е получил 19 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Нортхямптън Таун са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 13 гола.

Блекпул - Нортхямптън Таун - преки мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Блекпул има записани 3 успеха, отбора на Нортхямптън Таун има постигнатa една победа, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 10-4. В последните 2 срещи у дома с Нортхямптън Таун, футболистите на Блекпул са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Блекпул стигна до равенство в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна реми в предишния си мач в шампионата, а при гостуванията си е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.