Обосновани Футболни Прогнози

Олтринкам - Кингс Лин Таун

12 Януари 2021 - 21:00
Олтринкам
Кингс Лин Таун
Прогноза: X2
Коефициент: 1.66
отложен

Прогнозата за днес е за футболната среща от 15-ия кръг на текущото футболно първенство в Национална Лига на Англия между отборите на Олтринкам и Кингс Лин Таун. Треньора на домакините извежда на Мос Лейн своите футболисти срещу Кингс Лин Таун.

Ето и статистиката за предстоящия мач:

Олтринкам

Олтринкам са 5-ти в таблицата със събрани 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 18 двубоя имат голова разлика 20-21. Като домакин Олтринкам е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Олтринкам са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Кингс Лин Таун

Тимът на гостите от Кингс Лин Таун е 20-ти във временното класиране с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача е успял да реализира 18 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 31 попадения в своята врата. На чужд терен съставът има 6 мача, в които има 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-16.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Кингс Лин Таун е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Олтринкам - Кингс Лин Таун - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Олтринкам е в серия от 2 поредни равенствa в Англия, а на собствения си стадион постигна реми в последния си мач.

Тимът на Кингс Лин Таун е с 2 ремита в шампионата, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.66 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.