Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Ган - Апоел Кфар Шалем

22 Януари 2021 - 15:00
Апоел Рамат Ган
Апоел Кфар Шалем
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
отложен

Като днешна прогноза мисля да анализирам двубоя между съставите на Апоел Рамат Ган и Апоел Кфар Шалем от поредния кръг на сезона в Лига Леумит на Израел. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Апоел Кфар Шалем на своя терен.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Апоел Рамат Ган

Домакините са 6-ти в класирането с актив от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 21-15. На своя терен Апоел Рамат Ган е играл 9 мача до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 12-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит отборът на Апоел Рамат Ган има на сметката си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 3 гола и са инкасирали 4 гола от противниковите отбори.

Апоел Кфар Шалем

Съставът на гостите от Апоел Кфар Шалем се намира на 16-то място в таблицата с временното класиране с 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има голова разлика 16-37. Далеч от дома тимът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 2 равенства и 7 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 5-19.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Апоел Кфар Шалем са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Апоел Рамат Ган - Апоел Кфар Шалем - преки двубои

В последният мач между двата съперника, Апоел Рамат Ган има записанa една победа, а отбора на Апоел Кфар Шалем не е записал нито 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините има успех в предишната си среща в Израел, а у дома има неуспех в предишния си двубой.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в Израел, а при визитите си е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.