Обосновани Футболни Прогнози

Порто Б - Бенфика Б

25 Януари 2021 - 17:00
Порто Б
Бенфика Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на сблъсъка от 17-ия кръг на текущият футболен шампионат в Сегунда Лига на Португалия между тимовете на Порто Б и Бенфика Б. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Бенфика Б.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Порто Б

Домакините от Порто Б заемат 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са успели да вкарат 21 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 30 попадения в мрежата си. На своя терен Порто Б е играл 8 двубоя досега, в които има 2 победи и 6 загуби, при голова разлика 13-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Порто Б има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са разписали в противниковата мрежа 6 гола и са допуснали 11 гола от противниковите футболни състави.

Бенфика Б

Гостуващият отбор на Бенфика Б се намира на 11-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 27-24. Далеч от дома тимът е играл 8 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 13-13.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бенфика Б са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

Порто Б - Бенфика Б - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Порто Б е постигнал 2 победи, тима на Бенфика Б има записанa една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 8-8. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Бенфика Б, играчите на Порто Б са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Порто Б е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Португалия, а при домакинствата си е в серия от 4 загуби.

Отборът на Бенфика Б е с 2 поредни равенствa в Португалия, а на чужд терен постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.