Обосновани Футболни Прогнози

Цвикау - Инголщат

13 Януари 2021 - 20:00
Цвикау
Инголщат
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
0 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния сблъсък между тимовете на Цвикау и Инголщат от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Германия в турнира Трета Лига. Цвикау приемат на противниковия отбор на Инголщат.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Цвикау

Цвикау се намират на 17-то място в класирането с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 15 двубоя имат голова разлика 16-19. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове тимът на Цвикау е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 12 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига съставът на Цвикау е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 5 гола и са допуснали 6 гола от своите противници.

Инголщат

Тимът на гостите от Инголщат е втори във временното подреждане с актив от 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 25-20. На чужд терен тимът е играл 8 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 14 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Инголщат има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-8.

Цвикау - Инголщат - преки мачове

В предишните 2 изиграни мача между двата състава, тимът на Цвикау не е записал нито една победа, а отбора на Инголщат има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 2-7. В предишната среща на своя терен с Инголщат, играчите на Цвикау нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Цвикау постигна победа в предишния си двубой в първенството на Германия, а на собствения си стадион има победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Инголщат постигна победа в предишния си двубой в Германия, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.