Обосновани Футболни Прогнози

Лион - Бордо

29 Януари 2021 - 22:00
Лион
Бордо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на Лион и Бордо от 22-ия кръг на първенството в Франция в Лига 1. Треньорът на домакините Руди Гарсия извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Бордо на домашния си стадион Парк Олимпик Лион.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Лион

Домакините са 3-ти във временното подреждане с 43 точки, от 12 победи, 7 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 мача имат положителна голова разлика 44-19. На собствения си терен Лион има 10 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 22 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Лион са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 17 вкарани и 6 получени гола.

Бордо

Съставът на гостите от Бордо е 7-ми в класирането с общ сбор от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя има положителна голова разлика 25-22. Далеч от дома тимът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Бордо имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 10 гола и са инкасирали 5 попадения.

Лион - Бордо - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Лион има спечелени 2 успеха, отбора на Бордо няма нито 1 победа, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Жирондинците, футболистите на Лион нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Лион има успех в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Бордо е в серия от 3 успеха в първенството на Франция, а далеч от дома има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.