Обосновани Футболни Прогнози

Кортрийк - Сент Трюиден

20 Януари 2021 - 17:30
Кортрийк
Сент Трюиден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 22-ия кръг на текущият футболен сезон в Първа Дивизия А на Белгия между футболните състави на Кортрийк и Сент Трюиден. Кортрийк посрещат на Гулденспорен стадион противниковия отбор на Сент Трюиден.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Кортрийк

Домакините от Кортрийк са 11-ти в таблицата с временното класиране със събрани 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат отрицателна голова разлика 27-30. У дома отборът на Кортрийк има 11 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Кортрийк е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Сент Трюиден

Отборът на гостите от Сент Трюиден е на 15-та позиция във временното класиране със събрани 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 21 двубоя има голова разлика 27-34. Като гост тимът е играл 10 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 13-22.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия А отборът на Канарчетата е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-6.

Кортрийк - Сент Трюиден - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Кортрийк е постигнал 2 победи, отбора на Сент Трюиден е постигнал 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Сент Трюиден, футболистите на Кортрийк са записали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а у дома е с 3 последователни победи.

Съставът на гостите от Сент Трюиден има победа в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.