Обосновани Футболни Прогнози

Витербезе - Тернана

24 Януари 2021 - 16:00
Витербезе
Тернана
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между съставите на Витербезе и Тернана от поредния кръг на футболното първенство в Серия С - Група С на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Тернана на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Витербезе

Витербезе се намират на 14-та позиция във временното подреждане със събрани 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача имат голова разлика 20-23. Пред своите горещи фенове Витербезе е изиграл 8 срещи досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 5-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Витербезе имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 9 получени гола.

Тернана

Гостуващият тим на Тернана е лидер във временното подреждане с общ сбор от 46 точки, след 14 победи и 4 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 18 двубоя е реализирал 46 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 8 срещи досега, в които има 7 победи, 1 равенство и все още няма поражение навън, отбелязал е 25 гола в противниковата врата и е допуснал 8 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С тимът на Тернана има записани 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вкарали 15 попадения и са допуснали 6 попадения.

Витербезе - Тернана - преки двубои

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата отбора, Витербезе няма спечелена нито 1 победа, отбора на Тернана е спечелил 1 победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 1-2.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Витербезе има успех в последния кръг в първенството, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 2 поредни победи в шампионата на Италия, а на чужд терен е в серия от 4 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.