Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Тулуза

11 Януари 2021 - 21:45
Каен
Тулуза
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между тимовете на Каен и Тулуза от поредния кръг на сезона в Лига 2 на Франция. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Тулуза.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Каен

Домакините от Каен са 9-ти във временното подреждане с актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са успели да отбележат 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 19 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Мишел Д Орнано Каен е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Каен имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-9.

Тулуза

Отборът на гостите от Тулуза е 2-ри във временното класиране с 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача има голова разлика 35-21. Далеч от дома отборът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 16-8.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Тулуза имат в актива си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 16 попадения и са допуснали 6 гола.

Каен - Тулуза - преки срещи

В предишните 2 сблъсъка между двата отбора, тимът на Каен няма записана нито 1 победа, а отбора на Тулуза има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 0-4. В предишната среща у дома с тима на Тулуза, футболистите на Каен нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Каен постигна реми в предишния си мач в шампионата, а на собствения си стадион допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Тулуза е с 4 поредни победи в шампионата на Франция, а далеч от дома е в серия от 3 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.