Обосновани Футболни Прогнози

Астра Гюргево - Университатя Крайова

18 Януари 2021 - 20:00
Астра Гюргево
Университатя Крайова
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на мача от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Лига I на Румъния между футболните тимове на Астра Гюргево и Университатя Крайова. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Университатя Крайова на своя стадион.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

Астра Гюргево

Черните дяволи заемат 12-то място в класирането с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 16 двубоя имат отрицателна голова разлика 21-24. У дома съставът има 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-12.

В предишните си 6 официални мача в Лига I футболистите на Астра Гюргево са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на противниците си 11 попадения и са инкасирали 4 попадения от противниковите състави.

Университатя Крайова

Гостуващият тим на Университатя Крайова е трети във временното класиране с актив от 33 точки, натрупани след 10 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача е реализирал 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 гола в собствената врата. При визитите си отборът има 8 срещи, в които има 6 победи, 2 равенства и все още няма поражение навън, отбелязал е 11 попадения в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Университатя Крайова има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 4 гола от играчите на своите съперници.

Астра Гюргево - Университатя Крайова - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Астра Гюргево има записани 2 успеха, а отбора на Университатя Крайова има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 3-7. В последните 2 срещи у дома с отбора на Сините лъвове, играчите на Астра Гюргево имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Астра Гюргево има поражение в последния си мач в шампионата, а у дома има победа в последния си мач.

Тимът на Университатя Крайова е в серия от 2 последователни ремита в Румъния, а далеч от дома стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.