Обосновани Футболни Прогнози

Гоа - Джамшедпур

14 Януари 2021 - 16:00
Гоа
Джамшедпур
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща между тимовете на Гоа и Джамшедпур от 11-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига на Индия. Играчите на Гоа излизат срещу гостуващите играчи на Джамшедпур на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Гоа

Домакините от Гоа са на 4-та позиция във временното класиране със събрани 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат положителна голова разлика 13-11. Като домакин Гоа е изиграл 5 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига отборът на Гоа е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Джамшедпур

Гостуващият тим на Джамшедпур е 6-ти във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 двубоя е реализирал 12 попадения и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 5 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 4-2.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на Джамшедпур е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

Гоа - Джамшедпур - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Гоа има спечелени 2 победи, Джамшедпур също има спечелени 2 победи, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Джамшедпур, Домакините от Гоа нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Гоа стигна до реми в предишния си двубой в първенството на Индия, а на своя стадион има поражение в последния си двубой.

Отборът на Джамшедпур допусна поражение в предишния кръг в шампионата, а при визитите си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.