Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Дуисбург

10 Януари 2021 - 14:00
Инголщат
Дуисбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач между Инголщат и Дуисбург от поредния кръг на първенството в Германия в Трета Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Дуисбург на Ауди Шпортпарк.

Накратко информацията за днешния мач:

Инголщат

Домакините са на второ място в класирането с актив от 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя имат положителна голова разлика 23-19. На своя стадион Инголщат има 8 двубоя досега, в които има 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 12 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Инголщат има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Дуисбург

Съставът на гостите от Дуисбург се намира на 19-то място във временното класиране с актив от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има отрицателна голова разлика 19-28. Навън съставът има 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига играчите на Дуисбург имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 гола и са получили 13 гола от противниковите тимове.

Инголщат - Дуисбург - директни мачове

В предишните 2 сблъсъка между двата отбора, Инголщат има постигнатa една победа, отбора на Дуисбург не е записал нито 1 победа, а в 1 двубой двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-3. В последната среща пред своите фенове с Дуисбург, играчите на Инголщат са записали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините стигна до равенство в предишния си мач в Германия, а на своя стадион има победа в последния си мач.

Отборът на гостите постигна реми в последния кръг в Германия, а при визитите си е в серия от 3 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.