Обосновани Футболни Прогнози

Питърбъро - Бристол Роувърс

26 Януари 2021 - 21:00
Питърбъро
Бристол Роувърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 24-ия кръг на първенството в Англия в Първа Лига между футболистите на Питърбъро и Бристол Роувърс. Пош излизат срещу футболистите на Бристол Роувърс на Лондон Роуд Стейдиъм.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Питърбъро

Играчите на Питърбъро са трети във временното класиране с актив от 42 точки, събрани след 13 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са реализирали 36 попадения в противниковата врата и са инкасирали 21 попадения в своята мрежа. У дома Питърбъро е изиграл 10 срещи, в които е записал 8 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 25 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Питърбъро е записал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са разписали 12 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Бристол Роувърс

Съставът на гостите от Бристол Роувърс заема 19-то място във временното класиране с общ сбор от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 21 двубоя е вкарал 22 гола в противниковата врата и е получил 33 гола в своята мрежа. Като гост отборът има 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 12 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Бристол Роувърс е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 7 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Питърбъро - Бристол Роувърс - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Питърбъро има записани 2 успеха, състава на Бристол Роувърс не е постигнал нито 1 победа, а в 3 двубоя двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-4. В последните 2 мача у дома с Пиратите, играчите на Питърбъро са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Питърбъро е в серия от 3 последователни победи в първенството на Англия, а у дома е с 4 последователни победи.

Отборът на Бристол Роувърс е в серия от 3 последователни поражения в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.