Обосновани Футболни Прогнози

Шамбли - Льо Авър

5 Януари 2021 - 21:00
Шамбли
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за срещата между футболните състави на Шамбли и Льо Авър от 18-ия кръг на сезона в Франция в турнира Лига 2. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Стад де Маре своите играчи срещу футболистите на Льо Авър.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Шамбли

Шамбли се намират на 16-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 17 мача имат отрицателна голова разлика 18-27. На домашна сцена Шамбли е изиграл 9 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 тимът на Шамбли има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали 9 попадения и са им вкарали 6 гола.

Льо Авър

Гостуващият състав на Льо Авър се намира на 13-та позиция в таблицата със събрани 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 мача има отрицателна голова разлика 16-23. При визитите си съставът е играл 9 двубоя, в които има 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Небесно сините имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 6 вкарани и 11 получени гола.

Шамбли - Льо Авър - преки двубои

В последната среща между двата състава, Шамбли няма постигната нито една победа, отбора на Льо Авър също не е постигнал нито една победа, а в една среща двата противника са завършили наравно.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Шамбли постигна реми в последния си мач в първенството на Франция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Тимът на Льо Авър записа реми в последната си среща в шампионата на Франция, а далеч от дома допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.