Обосновани Футболни Прогнози

Сивасспор - Фенербахче

21 Януари 2021 - 18:00
Сивасспор
Фенербахче
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Турция в Супер Лига между футболистите на Сивасспор и Фенербахче. Играчите на Сивасспор излизат срещу противниковия футболен отбор на Фенербахче на Сивас 4 Септември.

Информацията за предстоящия двубой:

Сивасспор

Сивасспор са на 13-то място в таблицата с 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са успели да отбележат 20 попадения във вратата на противниците си и са получили 22 гола в своята мрежа. Като домакин Сивасспор има 9 мача досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига отборът на Сивасспор има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-10.

Фенербахче

Гостуващият отбор на Фенербахче се намира на втора позиция в класирането с актив от 38 точки, натрупани след 12 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача има положителна голова разлика 38-22. При визитите си съставът има 9 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 21-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Фенербахче са записали 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 16-6.

Сивасспор - Фенербахче - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Сивасспор има постигнати 2 победи, Фенербахче също има постигнати 2 победи, а в 1 среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 двубоя у дома срещу тима на Жълтите, Домакините от Сивасспор са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в Турция, а на своя стадион има победа в последния си двубой.

Отборът на Фенербахче е с 5 последователни победи в Турция, а на чужд терен е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.