Обосновани Футболни Прогнози

Саутхямптън - Астън Вила

30 Януари 2021 - 22:00
Саутхямптън
Астън Вила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от срещата между Саутхямптън и Астън Вила от 21-ия кръг на първенството в Висша Лига на Англия. Саутхямптън посрещат на Сейнт Мерис Стейдиъм гостуващия футболен отбор на Астън Вила.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Саутхямптън

Светците са 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 27-24. На домашна сцена Саутхямптън е играл 10 двубоя до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 15-12.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Саутхямптън имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Астън Вила

Тимът на гостите от Астън Вила се намира на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 29 точки, натрупани след 9 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 срещи е успял да реализира 33 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 21 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 10 срещи, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 16-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Лъвовете са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Саутхямптън - Астън Вила - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Светците е постигнал 4 успеха, отбора на Астън Вила няма нито 1 победа, а в една среща двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 14-7. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с състава на Вила, Домакините от Саутхямптън са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Саутхямптън е в серия от 2 последователни загуби в Англия, а при домакинствата си има поражение в последния си мач.

Съставът на гостите от Астън Вила допусна загуба в последния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.