Обосновани Футболни Прогнози

Кадсия Кувейт - Ал Шабаб Кувейт

17 Декември 2020 - 17:30
Кадсия Кувейт
Ал Шабаб Кувейт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на двубоя между отборите на Кадсия Кувейт и Ал Шабаб Кувейт от 12-ия кръг на футболния шампионат Висша Лига на Кувейт. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Ал Шабаб Кувейт на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Кадсия Кувейт

Кадсия Кувейт заемат втора позиция в класирането с актив от 25 точки, записани след 8 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи са отбелязали 22 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 12 гола в своята врата. На своя стадион Кадсия Кувейт е изиграл 5 мача, в които е записал 4 победи и една загуба, при обща голова разлика 8-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Кадсия Кувейт са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Ал Шабаб Кувейт

Отборът на гостите от Ал Шабаб Кувейт заема 7-мо място във временното класиране с 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи има положителна голова разлика 17-15. Далеч от дома отборът има 6 срещи досега, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 11 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Ал Шабаб Кувейт са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

Кадсия Кувейт - Ал Шабаб Кувейт - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Кадсия Кувейт има постигнати 3 победи, отбора на Ал Шабаб Кувейт има спечеленa 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 9-4. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Ал Шабаб Кувейт, футболистите на Кадсия Кувейт са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 успеха в първенството на Кувейт, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Ал Шабаб Кувейт има победа в последния си двубой в Кувейт, а като гост е с 4 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.