Обосновани Футболни Прогнози

ГКС Тихи - Видзев Лодз

3 Декември 2020 - 19:00
ГКС Тихи
Видзев Лодз
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на коефициентите в футболния двубой между футболните тимове на ГКС Тихи и Видзев Лодз от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Полша в турнира Първа Лига. ГКС Тихи посрещат на Градски стадион Тихи противниковия отбор на Видзев Лодз.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

ГКС Тихи

Домакините са 8-ми в класирането с общ сбор от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача са успели да вкарат 18 попадения и са допуснали 13 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион тимът има 8 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-6.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на ГКС Тихи е постигнал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали 7 гола и са получили 7 попадения.

Видзев Лодз

Тимът на гостите от Видзев Лодз е на 12-то място в таблицата с временното класиране с 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 12 гола в противниковата врата и е допуснал 16 гола в мрежата си. Като гост отборът има 7 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Видзев Лодз има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 4 гола.

ГКС Тихи - Видзев Лодз - директни двубои

В последните 2 срещи между двата отбора, ГКС Тихи има спечеленa една победа, отбора на Видзев Лодз не е постигнал нито 1 победа, а в една среща двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-1. В предишната среща на своя стадион срещу Видзев Лодз, Домакините от ГКС Тихи са записали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от ГКС Тихи стигна до реми в предишния кръг в Полша, а на собствения си стадион допусна неуспех в предишния си двубой.

Отборът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата, а при визитите си допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.