Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Лангрео

12 Декември 2020 - 17:00
Нумансия
Лангрео
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.14
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да пиша за футболния мач между съставите на Нумансия и Лангрео от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Лангрео на Лос Пахаритос.

Ето и информацията за предстоящата футболна среща:

Нумансия

Футболистите на състава домакин са 7-ми във временното подреждане с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи са вкарали 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 5 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион тимът е играл 3 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 6 попадения в противниковата мрежа и е получил 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 1 тимът на Рохийос има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Лангрео

Съставът на гостите от Лангрео е на трета позиция в класирането с общ актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 8-5. При гостуванията си съставът е изиграл 3 срещи, в които е записал 2 победи и една загуба, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е получил един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Лангрео има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Нумансия - Лангрео - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Нумансия допусна загуба в предишния кръг в Испания, а на своя стадион стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите записа равенство в предишния кръг в първенството на Испания, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.14 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.