Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Лестър

28 Декември 2020 - 17:00
Кристъл Палас
Лестър
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните тимове на Кристъл Палас и Лестър от 16-ия кръг на футболния шампионат в Англия в Висша Лига. Треньора на домакините Рой Ходжсън извежда на домашния си терен своите играчи срещу Фос.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Кристъл Палас

Играчите на Кристъл Палас са 14-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача са успели да реализират 19 гола във вратата на противниците си и са получили 28 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Кристъл Палас има 7 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Кристъл Палас е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са получили 15 гола.

Лестър

Гостуващият състав на Лестър се намира на трето място в таблицата с 28 точки, натрупани след 9 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 28-19. На чужд терен тимът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 6 победи и 1 загуба, вкарал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Филбъртс има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 7 гола.

Кристъл Палас - Лестър - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Кристъл Палас е постигнал 3 успеха, а състава на Лестър има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 10-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Лестър, футболистите на Кристъл Палас имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Кристъл Палас е с 2 последователни поражения в Англия, а на собствения си стадион има загуба в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.