Обосновани Футболни Прогнози

Кингс Лин Таун - Бромли

1 Декември 2020 - 21:45
Кингс Лин Таун
Бромли
Прогноза: 1
Коефициент: 2.60
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния двубой от 10-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Национална Лига между футболните тимове на Кингс Лин Таун и Бромли. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Бромли на.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Кингс Лин Таун

Играчите на състава домакин заемат 14-то място във временното подреждане с 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 мача са отбелязали 16 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 24 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Кингс Лин Таун има 5 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-10.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Кингс Лин Таун са записали 3 победи и 3 загуби, като са записали 11 попадения и са получили 12 гола.

Бромли

Гостуващият тим на Бромли заема 8-мо място в класирането с актив от 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е реализирал 17 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 12 гола в своята мрежа. Навън съставът има 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига съставът на Бромли има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Кингс Лин Таун - Бромли - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Кингс Лин Таун е в серия от 2 поредни победи в първенството, а у дома е в серия от 2 успеха.

Отборът на Бромли записа равенство в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.60 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.