Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Брьондби

7 Декември 2020 - 20:00
Орхус
Брьондби
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка от поредния кръг на текущият шампионат в Суперлига на Дания между футболистите на Орхус и Брьондби. Треньора на домакините извежда на Орхус своите футболисти срещу Момчетата от западните покрайнини.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен сблъсък:

Орхус

Футболистите на отбора домакин са 6-ти в класирането с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 срещи са вкарали 18 гола и са допуснали 14 попадения в мрежата си. У дома тимът на Орхус е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, вкарал е 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига футболистите на Орхус са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Брьондби

Отборът на гостите от Брьондби е на върха във временното подреждане с актив от 21 точки, след 7 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя е успял да вкара 21 гола и е получил 14 гола във вратата си. На чужд терен съставът е изиграл 5 срещи, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Брьондби са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 12-9.

Орхус - Брьондби - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, GF има записани 3 успеха, отбора на Брьондби има постигнатa 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 10-7. В последните 2 мача у дома срещу тима на Момчетата от западните покрайнини, Домакините от Орхус са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата, а на своя стадион е с 2 загуби.

Съставът на гостите е в серия от 3 последователни победи в Дания, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.