Обосновани Футболни Прогнози

Алкоркон - Картахена

20 Декември 2020 - 15:00
Алкоркон
Картахена
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за двубоя между отборите на Алкоркон и Картахена от поредния кръг на футболния сезон в Сегунда Дивисион на Испания. Алкоркон посрещат на своя терен противниковия футболен отбор на Картахена.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Алкоркон

Играчите на Алкоркон са 20-ти във временното подреждане с 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-18. На домашна сцена Алкоркон е играл 9 мача досега, в които е записал 3 победи и 6 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион футболистите на Алкоркон имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-3.

Картахена

Гостуващият тим на Картахена е 16-ти във временното подреждане с 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача е успял да вкара 21 гола в противниковата врата и е получил 25 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-13.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Картахена са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Алкоркон - Картахена - директни срещи

В предишните 4 играни сблъсъка между двата отбора, Алкоркон има постигнати 2 победи, отбора на Картахена има записанa 1 победа, а в 1 мач двата тима са завършили без победител, при общо голово съотношение 3-1. В последните 2 срещи на своя стадион с Картахена, футболистите на Алкоркон са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Алкоркон е в серия от 2 последователни равенствa в Испания, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Испания, а при визитите си има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.