Обосновани Футболни Прогнози

Уотфорд - Родъръм Юнайтед

8 Декември 2020 - 21:45
Уотфорд
Родъръм Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Уотфорд и Родъръм Юнайтед от 17-ия кръг на футболното първенство в Чемпиъншип на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Викеръдж Роуд своите играчи срещу футболистите на Родъръм Юнайтед.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Уотфорд

Играчите на състава домакин са 7-ми в таблицата с 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 срещи са вкарали 19 попадения в противниковата врата и са допуснали 12 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Уотфорд е играл 8 срещи, в които е записал 6 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Уотфорд има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Родъръм Юнайтед

Гостуващият състав на Родъръм Юнайтед е 20-ти във временното класиране със събрани 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има голова разлика 15-23. При гостуванията си отборът е играл 8 срещи досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 6-13.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Родъръм Юнайтед е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 7 попадения и са получили 12 попадения от противниковите футболни отбори.

Уотфорд - Родъръм Юнайтед - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Уотфорд има спечелени 3 успеха, отбора на Родъръм Юнайтед няма записана нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-1. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Родъръм Юнайтед, играчите на Уотфорд имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Уотфорд допусна загуба в предишния кръг в Англия, а на собствения си стадион има поражение в предишния си мач.

Отборът на Родъръм Юнайтед е в серия от 2 поредни поражения в Англия, а като гост е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.