Обосновани Футболни Прогнози

Уотфорд - Брентфорд

15 Декември 2020 - 22:00
Уотфорд
Брентфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на текущото футболно първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между Уотфорд и Брентфорд. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Брентфорд на Викеръдж Роуд.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Уотфорд

Домакините от Уотфорд са 4-ти в таблицата с временното класиране с 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 срещи имат положителна голова разлика 22-12. У дома съставът е играл 9 срещи, в които е записал 7 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 18 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Уотфорд имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 7 гола и са инкасирали 2 гола.

Брентфорд

Отборът на гостите от Брентфорд е на 6-та позиция във временното класиране с общ сбор от 31 точки, след 8 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има положителна голова разлика 27-16. Далеч от дома отборът има 9 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-7.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип отборът на Брентфорд е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 10-4.

Уотфорд - Брентфорд - преки двубои

В предишните 2 изиграни срещи между двата отбора, Уотфорд е спечелил 2 победи, а тима на Брентфорд няма постигната нито една победа, при общо голово съотношение 4-2. В предишната среща на своя стадион срещу Брентфорд, Домакините от Уотфорд имат една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Уотфорд е с 2 победи в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Съставът на Брентфорд постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Англия, а далеч от дома е с 3 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.