Обосновани Футболни Прогнози

УТА Арад - Астра Гюргево

21 Декември 2020 - 17:30
УТА Арад
Астра Гюргево
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 6
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния мач между УТА Арад и Астра Гюргево от поредния кръг на сезона в Лига I на Румъния. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващия отбор на Астра Гюргево.

Ето и статистиката за днешния двубой:

УТА Арад

УТА Арад заемат 9-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 13-19. У дома УТА Арад е играл 6 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на УТА Арад има записани 2 победи и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 13 попадения.

Астра Гюргево

Отборът на гостите от Астра Гюргево е на 13-то място в таблицата с актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 14 срещи е реализирал 15 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 21 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът има 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-9.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Черните дяволи имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали в вратата на своите противници 6 гола и са допуснали 4 гола от футболистите на своите противници.

УТА Арад - Астра Гюргево - преки мачове

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на УТА Арад е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Румъния, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни загуби.

Съставът на гостите постигна успех в последния кръг в първенството, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 6 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.