Обосновани Футболни Прогнози

Бирмингам - Дарби Каунти

29 Декември 2020 - 19:30
Бирмингам
Дарби Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 4
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка между футболните отбори на Бирмингам и Дарби Каунти от 22-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Чемпиъншип. Бирмингам приемат на Сейнт Андрюс гостуващия футболен отбор на Дарби Каунти.

Време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Бирмингам

Бирмингам са 17-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 23 точки, натрупани след 5 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача имат отрицателна голова разлика 17-23. На собствения си стадион Сините е играл 10 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-15.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Бирмингам са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Дарби Каунти

Съставът на гостите от Дарби Каунти е 22-ри в класирането с 16 точки, натрупани след 3 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 20 мача има голова разлика 10-23. На чужд терен съставът е изиграл 9 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Овните е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са реализирали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 2 гола от футболистите на противниците си.

Бирмингам - Дарби Каунти - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, отборът на Бирмингам няма нито една победа, отбора на Дарби Каунти е постигнал 4 победи, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 6-14. В последните 2 срещи у дома с Дарби Каунти, футболистите на Бирмингам нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините стигна до реми в предишната си среща в шампионата на Англия, а на своя стадион е в серия от 3 поражения.

Тимът на Дарби Каунти допусна загуба в последния кръг в Англия, а на чужд терен постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.