Обосновани Футболни Прогнози

Бетис - Виляреал

13 Декември 2020 - 17:15
Бетис
Виляреал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач между съставите на Бетис и Виляреал от 13-ия кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион. Треньора на домакините Мануел Луис Пелегрини Рипамонти извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу играчите на Виляреал.

Факти и статистика за днешния двубой:

Бетис

Футболистите на Бетис са 8-ми в таблицата с 15 точки, след 5 победи и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 срещи имат отрицателна голова разлика 14-23. На домашна сцена Бетис има 5 двубоя, в които има 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Бетис има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-14.

Виляреал

Съставът на гостите от Виляреал е трети в класирането със събрани 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е реализирал 15 попадения и е допуснал 11 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 5 срещи досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион тимът на Виляреал има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 7-3.

Бетис - Виляреал - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, Бетис има постигнати 2 успеха, а състава на Виляреал е спечелил 3 победи, при обща голова разлика 6-11. В предишните 2 мача у дома срещу Виляреал, играчите на Бетис са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Бетис има победа в последния кръг в Испания, а на собствения си терен има загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 3 последователни равни срещи в шампионата, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.