Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Венеция

5 Декември 2020 - 15:00
Лече
Венеция
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на Лече и Венеция от 10-ия кръг на футболния шампионат в Серия Б на Италия. Треньора на домакините извежда на Стадио Виа дел Маре своите играчи срещу противниковия отбор на Венеция.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Лече

Футболистите на домакините от Лече са на второ място в класирането с актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 9 срещи са успели да реализират 22 попадения и са позволили да им отбележат 10 попадения в собствената врата. Пред своите предани фенове Лече е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Лече са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са записали в вратата на своите съперници 20 попадения и са допуснали 7 гола от противниковите футболни отбори.

Венеция

Гостуващият отбор на Венеция се намира на 5-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача има голова разлика 14-7. При визитите си отборът е играл 4 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Венеция са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 13 гола и са инкасирали 5 попадения от противниковите футболни тимове.

Лече - Венеция - директни срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата състава, Лече има записанa една победа, Венеция няма нито една победа, а в 1 двубой двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 3-2. В предишната среща у дома срещу Венеция, Домакините от Лече са записали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Лече е с 4 поредни победи в първенството, а на собствения си терен е с 2 успеха.

Тимът на гостите има успех в последния си мач в шампионата, а като гост постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.