Обосновани Футболни Прогнози

СПАЛ - Лече

22 Декември 2020 - 20:00
СПАЛ
Лече
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия Б между футболните тимове на СПАЛ и Лече. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Лече на своя стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата среща:

СПАЛ

СПАЛ са 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 18-10. У дома СПАЛ е играл 6 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 12 попадения във вратата на противниците си и е получил 3 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на СПАЛ има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали в противниковата врата 7 гола и са получили 2 гола от своите противници.

Лече

Тимът на гостите от Лече се намира на 7-ма позиция във временното подреждане с 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 срещи е реализирал 27 попадения и е допуснал 18 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Вълците са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали 14 попадения и са инкасирали 10 попадения.

СПАЛ - Лече - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на СПАЛ е с 2 поредни ремита в първенството, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Лече има поражение в последната си среща в шампионата на Италия, а като гост постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.