Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Лацио

23 Декември 2020 - 21:45
Милан
Лацио
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на мача от 14-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между футболните състави на Милан и Лацио. Треньорът на домакините Стефано Пиоли извежда своите футболисти срещу Лацио на Стадио Джузепе Меаца.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Милан

Домакините са водачи във временното подреждане със събрани 31 точки, след 9 победи и 4 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 13 мача са реализирали 29 гола и са допуснали 14 попадения в собствената мрежа. Като домакин Червено-черните има 6 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 14 попадения в противниковата мрежа и е получил 7 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А отборът на Червено-черните е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 13 гола и са получили 7 попадения от противниковите тимове.

Лацио

Гостуващият състав на Лацио е 8-ми в класирането с актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има голова разлика 20-20. При визитите си тимът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Римските орли са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 гола и са получили 7 гола.

Милан - Лацио - преки срещи

В предишните 5 мача между двата състава, Росонерите има спечелени 3 успеха, тима на Лацио има записанa една победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 срещи на своя терен срещу Лацио, футболистите на Милан имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Милан постигна успех в последната си среща в първенството на Италия, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Тимът на Лацио постигна победа в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.