Обосновани Футболни Прогнози

Шоле - Анси

11 Декември 2020 - 19:00
Шоле
Анси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 16-ия кръг на футболния сезон в Франция в Лига Национал между тимовете на Шоле и Анси. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Анси.

Факти и статистика за днешния двубой:

Шоле

Домакините се намират на 5-то място в класирането с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи са успели да реализират 19 гола и са получили 20 попадения в мрежата си. На своя стадион съставът на Шоле е играл 7 двубоя, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 14-10.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Шоле имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 13 гола.

Анси

Отборът на гостите от Анси е 18-ти в таблицата с актив от 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 13 мача е реализирал 13 попадения и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 7 срещи, в които има 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 6-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал футболистите на Анси имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Шоле - Анси - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е с 2 поражения в Франция, а на своя стадион допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в Франция, а далеч от дома е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.