Обосновани Футболни Прогнози

Карпи - Триестина

29 Ноември 2020 - 18:30
Карпи
Триестина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния мач от поредния кръг на шампионата в Италия в Серия С - Група В между съставите на Карпи и Триестина. Треньора на домакините извежда на Сандро Кабаси своите играчи срещу гостуващите футболисти на Триестина.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Карпи

Футболистите на отбора домакин заемат 9-то място в таблицата с актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя са вкарали 15 гола в противниковата врата и са получили 12 гола в собствената мрежа. Като домакин Карпи има 6 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 8-1.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Карпи имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Триестина

Гостуващият състав на Триестина е 6-ти във временното класиране със събрани 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 14-12. Навън отборът е играл 6 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Триестина е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Карпи - Триестина - директни мачове

В последната среща между двата състава, Карпи е постигнал 1 победа, а отбора на Триестина няма записана нито 1 победа. В последната среща на своя терен срещу Триестина, играчите на Карпи са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Карпи има загуба в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е с 2 поредни ремита.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в Италия, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.