Обосновани Футболни Прогнози

Алкоркон - Фуенлабрада

8 Ноември 2020 - 17:00
Алкоркон
Фуенлабрада
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 3
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да анализирам футболния сблъсък от 11-ия кръг на футболния шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион между съставите на Алкоркон и Фуенлабрада. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Санто Доминго своите играчи срещу Фуенлабрада.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

Алкоркон

Алкоркон са 22-ри в таблицата с актив от 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат отрицателна голова разлика 3-11. Като домакин Алкоркон има 5 мача, в които има 1 победа и 4 загуби, реализирал е 3 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 8 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Алкоркон имат на сметката си 6 поражения, което ясно показва моментната незадоволителна форма на отбора, като са вмъкнали на противника си 1 попадения и са допуснали 10 попадения.

Фуенлабрада

Гостуващият тим на Фуенлабрада заема 10-то място в таблицата с временното подреждане с 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 срещи има отрицателна голова разлика 10-11. На чужд терен отборът има 5 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 5 попадения във вратата на своите домакини и е получил 9 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион тимът на Фуенлабрада има записани 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 3-8.

Алкоркон - Фуенлабрада - преки срещи

В последните 2 играни сблъсъка между двата тима, Алкоркон е спечелил 1 победа, тима на Фуенлабрада няма записана нито една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В последната среща пред своите привърженици срещу Фуенлабрада, футболистите на Алкоркон нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 6 поражения в Испания, а при домакинствата си е с 4 последователни загуби.

Съставът на гостите от Фуенлабрада записа реми в последния си мач в Испания, а при визитите си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.