Обосновани Футболни Прогнози

Сепахан Исфахан - Алуминиум Арак

19 Ноември 2020 - 14:50
Сепахан Исфахан
Алуминиум Арак
Прогноза: 1
Коефициент: 1.27
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на текущият сезон в Иран в Про Лига между Сепахан Исфахан и Алуминиум Арак. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Алуминиум Арак на.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Сепахан Исфахан

Домакините заемат 13-та позиция в класирането с нула точки след 1 загуба, като са реализирали 1 гола и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Сепахан Исфахан все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Про Лига отборът на Сепахан Исфахан е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали 6 гола и са допуснали 7 попадения.

Алуминиум Арак

Съставът на гостите от Алуминиум Арак се намира на 15-то място в класирането без нито една точка, след 1 загуба, като е отбелязал 0 гола в противниковата врата и е получил 3 гола в своята мрежа. Навън тимът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 1 двубоя в първенството футболистите на Алуминиум Арак са записали само 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 0 гола и са допуснали 3 попадения от противниковите футболни тимове.

Сепахан Исфахан - Алуминиум Арак - преки срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Сепахан Исфахан има неуспех в предишния кръг в първенството, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Тимът на Алуминиум Арак допусна загуба в предишния кръг в първенството на Иран, а като гост е в серия от 0 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.27 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.