Обосновани Футболни Прогнози

Го Ахед Игълс - Ден Бош

15 Ноември 2020 - 13:15
Го Ахед Игълс
Ден Бош
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе сблъсъка между отборите на Го Ахед Игълс и Ден Бош от 12-ия кръг на текущото футболно първенство в Ерсте Дивизи на Нидерландия. Треньора на домакините извежда на Де Аделархорст своите футболисти срещу играчите на Ден Бош.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Го Ахед Игълс

Гордостта на Айсел заемат 10-та позиция в класирането със събрани 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 мача са отбелязали 12 гола в противниковата врата и са инкасирали 9 попадения в своята мрежа. На собствения си терен Го Ахед Игълс има 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи отборът на Гордостта на Айсел има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Ден Бош

Гостуващият състав на Ден Бош е 18-ти във временното класиране с общ актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 мача има голова разлика 11-21. Навън отборът е играл 5 мача досега, в които има едно равенство и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 4 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 14 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи съставът на Синьо-белите дракони е записал 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, като са отбелязали 3 гола и са получили 8 гола.

Го Ахед Игълс - Ден Бош - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Го Ахед Игълс е записал 1 победа, тима на Ден Бош е постигнал 2 успеха, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 двубоя у дома с Синьо-белите дракони, Домакините от Го Ахед Игълс нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Го Ахед Игълс постигна успех в предишната си среща в Нидерландия, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Ден Бош допусна поражение в последния кръг в шампионата на Нидерландия, а при гостуванията си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.