Обосновани Футболни Прогнози

Тюркгюджю Мюнхен - Дуисбург

14 Ноември 2020 - 15:00
Тюркгюджю Мюнхен
Дуисбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболния сблъсък от 10-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия между Тюркгюджю Мюнхен и Дуисбург. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Дуисбург на.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Тюркгюджю Мюнхен

Играчите на тима домакин са на 7-ма позиция във временното класиране с 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 8 двубоя са успели да отбележат 15 гола в противниковата врата и са получили 12 гола в мрежата си. Пред собствените си предани фенове тимът на Тюркгюджю Мюнхен е изиграл 4 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига отборът на Тюркгюджю Мюнхен е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Дуисбург

Гостуващият състав на Дуисбург е 17-ти в таблицата с временното класиране с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 9-13. При гостуванията си съставът е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига играчите на Дуисбург имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Тюркгюджю Мюнхен - Дуисбург - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Тюркгюджю Мюнхен има успех в предишната си среща в Германия, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Тимът на Дуисбург е в серия от 2 последователни загуби в Германия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.