Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Апоел Рамат Хашарон

16 Ноември 2020 - 19:15
Апоел Ришон Лецион
Апоел Рамат Хашарон
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния мач между съставите на Апоел Ришон Лецион и Апоел Рамат Хашарон от 9-ия кръг на сезона в Лига Леумит на Израел. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Апоел Рамат Хашарон на домашния си стадион Хаберфелд.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Апоел Ришон Лецион

Домакините са на 9-то място в класирането с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 5-5. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели тимът на Апоел Ришон Лецион е играл 3 срещи, в които е записал 1 победа, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е получил 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Апоел Ришон Лецион са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 2 гола.

Апоел Рамат Хашарон

Отборът на гостите от Апоел Рамат Хашарон е 4-ти в класирането с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя има положителна голова разлика 8-5. Като гост отборът има 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Апоел Рамат Хашарон има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 5 гола.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Рамат Хашарон - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Апоел Ришон Лецион е спечелил една победа, състава на Апоел Рамат Хашарон също има записанa една победа, а в 3 двубоя двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 5-5. В последните 2 срещи у дома с Апоел Рамат Хашарон, играчите на Апоел Ришон Лецион нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Апоел Ришон Лецион е с 2 равенствa в първенството на Израел, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Тимът на Апоел Рамат Хашарон има успех в предишния си мач в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.