Обосновани Футболни Прогнози

Дъндолк - Слиго Роувърс

9 Ноември 2020 - 21:30
Дъндолк
Слиго Роувърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 18-ия кръг на текущото футболно първенство в Ирландия в Висша Дивизия между съставите на Дъндолк и Слиго Роувърс. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу футболистите на Слиго Роувърс.

Време е за фактите за днешната футболна среща:

Дъндолк

Домакините от Дъндолк са 3-ти в класирането с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 25-21. У дома тимът е играл 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия тимът на лилаво-белите има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-3.

Слиго Роувърс

Гостуващият отбор на Слиго Роувърс е 5-ти в класирането с актив от 22 точки, от 7 победи, едно равенство и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 17 двубоя има отрицателна голова разлика 17-23. Навън тимът е играл 8 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 6 загуби, вкарал е 2 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия футболистите на Слиго Роувърс са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 3-8.

Дъндолк - Слиго Роувърс - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата противника, лилаво-белите има записани 2 успеха, отбора на Слиго Роувърс също е записал 2 победи, а в 1 мач двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Слиго Роувърс, футболистите на Дъндолк са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Дъндолк постигна равенство в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Тимът на гостите от Слиго Роувърс постигна победа в последния си мач в Ирландия, а на чужд терен е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.