Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Уест Бромич

2 Ноември 2020 - 19:30
Фулъм
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между тимовете на Фулъм и Уест Бромич от 7-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Висша Лига на Англия. Треньора на домакините Скот Паркър извежда на Крейвън Котидж своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Уест Бромич.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Фулъм

Белоснежните се намират на 20-то място в таблицата с временното подреждане само с 1 точка, след 1 равенство и 5 загуби от старта на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 6 срещи имат отрицателна голова разлика 5-14. На домашна сцена съставът има 3 срещи до момента, в които има 3 загуби,, при голова разлика 1-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Котиджърс са постигнали 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 5-14.

Уест Бромич

Гостуващият тим на Уест Бромич заема 17-та позиция във временното класиране с актив от 3 точки, след 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 6 срещи има отрицателна голова разлика 6-14. При гостуванията си съставът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, вкарал е 3 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Албирън е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са разписали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 14 гола от противниковите футболни тимове.

Фулъм - Уест Бромич - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Фулъм е постигнал 2 успеха, Уест Бромич не е спечелил нито една победа, а 3 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Уест Бромич, Домакините от Фулъм са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Фулъм има поражение в предишния си мач в Англия, а на своя стадион е в серия от 4 загуби.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата на Англия, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.