Обосновани Футболни Прогнози

Страсбург - Рен

27 Ноември 2020 - 22:00
Страсбург
Рен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния сблъсък между отборите на Страсбург и Рен от поредния кръг на футболния шампионат в Франция в турнира Лига 1. Треньора на домакините Тиери Лори извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Рен.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Страсбург

Домакините от Страсбург са на 19-та позиция в класирането с 6 точки, след 2 победи и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 11 двубоя са успели да реализират 13 гола и са позволили да им отбележат 23 попадения във вратата си. Пред своите верни почитатели тимът е играл 5 мача досега, в които има една победа и 4 загуби, реализирал е 3 гола във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Страсбург има на сметката си 1 победа и 5 загуби, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са получили 13 попадения.

Рен

Тимът на гостите от Рен заема 7-ма позиция във временното подреждане със събрани 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 18-15. Като гост отборът има 5 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 9 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Рен има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Страсбург - Рен - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Страсбург е записал 2 победи, а Рен има записани 3 победи, при обща голова разлика 7-8. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу отбора на Червено-черните, Домакините от Страсбург нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Страсбург е с 3 последователни загуби в първенството на Франция, а у дома е в серия от 3 поражения.

Отборът на Рен е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а при гостуванията си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.