Обосновани Футболни Прогнози

Райо Валекано - Кастейон

21 Ноември 2020 - 19:15
Райо Валекано
Кастейон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 13-ия кръг на футболния сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион между Райо Валекано и Кастейон. Райо излизат срещу футболистите на Кастейон на Тереса Риверо.

Време е за фактите за предстоящата среща:

Райо Валекано

Домакините от Райо Валекано са на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача са реализирали 12 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 10 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът е играл 5 срещи до момента, в които има 4 победи и една загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата мрежа и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Райо имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 5 получени гола.

Кастейон

Гостуващият отбор на Кастейон е 18-ти във временното подреждане със събрани 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има отрицателна голова разлика 10-16. На чужд терен отборът има 6 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 5 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 10 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Кастейон имат записани една победа и 5 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са им вкарали 11 гола.

Райо Валекано - Кастейон - директни срещи

В предишните 3 играни двубоя между двата съперника, Райо Валекано е постигнал 2 победи, отбора на Кастейон няма нито 1 победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-1. В последната среща на своя стадион срещу Кастейон, футболистите на Райо Валекано имат една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Райо Валекано постигна реми в предишния кръг в шампионата на Испания, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Кастейон постигна победа в последната си среща в шампионата на Испания, а като гост е с 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.