Обосновани Футболни Прогнози

Ним - Метц

1 Ноември 2020 - 16:00
Ним
Метц
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за мача между съставите на Ним и Метц от поредния кръг на текущият футболен сезон в Франция в турнира Лига 1. Треньорът на домакините Жером Арпено извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Метц на своя терен.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Ним

Домакините от Ним са на 16-то място в класирането с общ сбор от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи са вкарали 9 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 гола в своята мрежа. Като домакин тимът на Ним е изиграл 4 срещи, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Ним са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 попадения и са допуснали 11 гола от играчите на съперниците си.

Метц

Гостуващият състав на Метц заема 10-та позиция във временното подреждане с актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 мача има положителна голова разлика 9-7. Като гост съставът е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Метц има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 9 гола и са получили 5 попадения.

Ним - Метц - преки мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата противника, Ним няма записана нито една победа, Метц е записал 1 победа, а в един мач двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 2-3. В последната среща у дома срещу Метц, футболистите на Ним нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Ним е в серия от 2 последователни загуби в Франция, а на собствения си стадион има загуба в предишната си среща.

Отборът на Метц постигна успех в последния кръг в Франция, а при визитите си е с 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.