Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Беневенто

22 Ноември 2020 - 13:30
Фиорентина
Беневенто
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Фиорентина и Беневенто от 8-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Италия в Серия А. Треньорът на домакините Джузепе Якини извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Беневенто на Стадио Артемио Франки.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Фиорентина

Фиорентина са 12-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 10-12. На своя терен Виолетовите има 3 двубоя до момента, в които има 2 победи и една загуба, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Виолетовите има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 12 гола от своите съперници.

Беневенто

Съставът на гостите от Беневенто е 16-ти във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 10-20. На чужд терен тимът е играл 3 двубоя до момента, в които има една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Беневенто има записани 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 18 гола.

Фиорентина - Беневенто - преки двубои

В предишните 2 играни мача между двата отбора, Фиорентина има постигнати 2 успеха, а състава на Беневенто не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 4-0. В последната среща пред своите привърженици с състава на Беневенто, футболистите на Фиорентина са записали една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна реми в последната си среща в Италия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Съставът на Беневенто е в серия от 4 поредни загуби в първенството, а при визитите си е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.